Pazar, Kasım 23, 2014

İvana Sert ''Güzel ve Genç'' Görünmesinin Sırlarını Paylaştı







İvana Sert’in güzellik sırları neler? Televizyon ekranlarında sıkça gördüğümüz özellikle Bu Tarz Benim programında jüri üyesi olan İvana Sert fit vücudu ve her zaman bakımlı hali ile herkesi büyülüyor. Bir programda bakım sırlarından bahseden İvana Sert’in kullandığı ürünleri, makyaj malzemelerini ve vücudunu fit tutmasına yardımcı olan yöntemleri sizler için yazdık.


İvana Sert’in Güzellik Sırları
İvana Sert’in Kullandığı Güzellik Ürünleri
Sürekli göz önünde olduğu için her daim makyaj yapan ünlü cildini yenilemek için Bepanthen krem kullanıyormuş. Oldukça etkili olduğunu söyleyen İvana Sert cildini harika bir şekilde nemlendirdiğini ve yaşlanmasını önlediğini dile getirdi.

Vücut Bakım Ürünleri
İvana Sert kendi cilt doktorunun önerdiği ve hazırladığı doğal vücut bakımlarından vazgeçemediğini ve bu kremler sayesinde diri bir vücuda sahip olduğunu söylüyor. Aynı zamanda tercih ettiği marka ise The Body Shop’un vücut bakım kremleriymiş.

Vazgeçmediği Makyaj Malzemesi
Mac’in pudrasından vazgeçemediğini ve pudrasını asla yanında ayırmadığını söylüyor. Cildi çok parlama yaptığı için pudra ile sürekli tazeleme ihtiyacı duyuyormuş.

Olmazsa Olmazı
16 senedir hiç değiştirmediği tek ürün ise Max factor rimelmiş. Tüm ürünleri denediğini ve en iyisinin max factor olduğunu dile getiriyor.

Fit Vücut Sırrı
Her gün sabahları müzik açarak oynuyormuş. Dans etmenin en iyi spor olduğunu ve her kası ayrı ayrı çalıştırarak daha formda kaldığını söylüyor. Aynı zamanda tüm hanımlara mutlaka günde yarım saat yürümelerini öneriyor.

Kullandığı Parfüm Markası
İvana Sert birçok parfüm kokusunu beğeniyormuş. Fakat tek vazgeçemediği kokunun Bleecker Street Eue De Parfüm olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...