Cuma, Kasım 21, 2014

Photoshop [Photoshop Nedir - Nasıl Kullanılmalıdır?] Niçin Kullanmalıyız?

                                


Photoshop birçok alanda imdadımıza yetişen, çok yönlü, kullanılışlı, tasarımlar yapmaya, yeni şeyler oluşturmamıza olanak sağlayan, kendimizi geliştirmemiz için mükemmel bir programdır. Photoshop grafiklerinizi ve fotoğraflarınızı şekillendirebileceğiniz resim editörüdür. Onunla
bir çok şeyi yapabilmeniz mümkün. Logo yapımından avatar profil resmine, Profil resminden imza'ya, resimleri renklendirmeden resimleri karakalem efeckti verilmiş gibi siyah beyaz yapmaya, daha sayılabilecek bir sürü örnek var aslında. Öğrenmesi hem zevk verir hemde sizi geliştirir. Kullandıkça deneyim sahibi olursunuz. Bazılarınız belki çekinir kullanmaya ingilizce olduğu için gibi sebeplerle ama öğrendikten sonra o kadarda zor gelmiyor.


Peki Niçin Photoshop Kullanmalıyız Biliyor musunuz ?

İnternet aleminde milyonlarca tanıtım, siteler, duyurular, reklamlar vs. birçok temeli bu programla yapılan tasarıma dayanan planlar ve projelerde kullanılır. Bunların amacı tabikide insanların dikkatini çekebilmektir. Dikkat çekmek ise güzel bir tasarım ile insanları etkileyebilmekten, onların beğenmesini sağlamaktan geçer.

Neden Photoshop ? Bunun gibi başka programlar yok mu diyorsanız eğer;

Tabiki var. Örneğin; Corel, Paint shop pro, İndesing, İllustrator gibi. Ancak bunların yanı sıra photoshop'un kullanımının daha kolay olduğu ve özelliklerinin daha fazla olmasıyla en çok tercih edilen programlar arasındadır. Herşey biraz hayal gücünüze ve yeteneğinize bağlı. Hayal gücünüzle muhteşem şeyler çıkarabilirsiniz. ortaya. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...